Végtelenül Nő

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Álomélet, álommunka

Az álommunka nem munka. Hanem maga az élet, az álomélet.   Az álommunka rugalmas. Ha akarsz 7-re jársz be, ha akarsz 1-re. Ha úgy tetszik otthonról dolgozol, ha éppen társaságra vágysz, akkor az irodából, a kávézóból vagy a plázsról.  Az álommunka kreatív. Nem nyolcórás, irodában ülős, adminisztratív, monoton munka. Irigylem az írókat, költőket, zenészeket, tudósokat,… Tovább »

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Meg lehet-e élni a blogolásból?

  A {Vigyázz! Kész! Posztolj!} ezen a héten azt feszegeti, hogyan jár együtt a megélhetés és a blogolás. Elöljáróban annyit, hogy eredetileg meg sem akartam írni ezt a posztot. Nem tűnt különösebben izgalmas témának, és úgy éreztem, nem is tudnék semmi okosat írni, nem vagyok befutott blogger, aki hasznos tanácsokkal tudna szolgálni. Aztán mégis elkezdett… Tovább »

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Tavalyhoz képest…

A mórok meséje Andalúziában Az eheti VKP poszt témája visszarepít engem egy csodálatos helyre, az Alhambra palotába.  Tavalyhoz képest ugyanis most a budapesti kis lakásomban ücsörgök, miközben egy éve ilyenkor a granadai várkomplexum gyönyörű folyosóit és kertjeit jártam. Alhambra… mintha csak a szél suttogna lágyan a fülembe. Alhambra… tűzes lovak patajának hangja verődik vissza a… Tovább »

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} Kedvenc ínyencség – ahogy én készítem

Vajas kifli: nagyon omlós, brutál finom és a miénk! Az eheti Vigyázz! Kész! Posztolj! random generátora a kedvenc ínyencség témáját dobta ki. Örömmel osztok hát meg veletek egy isteni vajas kifli receptet. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem én, hanem egy nagyon kedves barátnőm kísérletezte ki és tökéletesítette a receptet – innét is üzenem neki, hogy… Tovább »

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Fóbiák

Bár a szó szoros értelmében nem rendelkezem semmilyen fóbiával, mégis a héten volt egy fura élményem. Egyik barátnőm kitalálta, hogy menjünk el egy kiszabadulós játékra. Először igent mondtam, majd az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy riadalmat érzek a szabadulós szoba gondolatára. Én egyértelműen nem akarok menni. Abban a minutumban kapnék pánikot, amikor ránk zárnák az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!