Végtelenül Nő

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Tavalyhoz képest…

A mórok meséje Andalúziában Az eheti VKP poszt témája visszarepít engem egy csodálatos helyre, az Alhambra palotába.  Tavalyhoz képest ugyanis most a budapesti kis lakásomban ücsörgök, miközben egy éve ilyenkor a granadai várkomplexum gyönyörű folyosóit és kertjeit jártam. Alhambra… mintha csak a szél suttogna lágyan a fülembe. Alhambra… tűzes lovak patajának hangja verődik vissza a… Tovább »

Lélegzetelállító panorámák! Földünk csodás tájai, ahogy még nem láttad

A WWF által kezdeményezett Föld Óráját március utolsó szombatján tartják meg minden évben. Az esemény lényege, hogy felhívják a figyelmet a környezetszennyezés és a túlfogyasztás káros hatásaira. Mindezt azért, hogy továbbra is megmaradjon nekünk az Anyatermészet és annak szépségei. Ime néhány varázslatos panorámakép a világ minden tájáról, az AirPano group jóvoltából. Mintha csak egy mesekönyvet nézegetnél! A… Tovább »

Mindenhol felkel a nap! – bensőséges képek Afrikából és Iránból

Magyarként biztosan sokan láttuk már annak az amerikai kvízműsornak egy részletét, ahol egy fiatal lány meglepődik, hogy Európa nem egy ország, hanem egy kontinens. Majd azt hiszi Budapesten franciául beszélnek, végül a műsorvezető is kedélyesen röhögcsél azon, hogy “Hungary, like I am hungry” (jó, hát valóban viccesen hangzik kicsiny országunk neve angolul)…  Jómagam is találkoztam… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!