Végtelenül Nő

Testkultusz – Bochkor Gábor védelmében

Nemrég fútótűzként söpörtek végig az interneten Bochkor Gábor, rádiós műsorvezető szavai. Azt állította, hogy aki nem foglalkozik a külsejével az méltatlan lesz a partneréhez.  Mindezt Pierce Brosnan molett felesége kapcsán mondta. Nos, abban nem értek vele egyet, hogy ez a nő igénytelen lenne. Szerintem kifejezetten szép, bár tény, hogy pár ruhát illene mellőznie. Másrészt viszont… Tovább »

8 típus az edzőteremből

Az ünnepek alatti nagy zabálások után már csak gurulni tudsz? Jövő héttől már muszáj lesz mozogni? Netán az újévi fogadalmaid között szerepel a rendszeres sport? Szeretnéd tudni, milyen sorstársakra számíthatsz az edzőteremben? Íme egy kis ízelítő.... Tovább »

5+1 tipp, hogyan motiváld magad a rendszeres mozgásra

Fél hatkor szól a vekker, kint még borongós az idő, még magadra húznád a paplant, csak még öt perc szunyókálás… meg még öt. Csábít a kényelmes ágyikó. Megszólal a kisördög: maradj még, délután is edzhetsz, nem kell most korán kelned. Visszaalszol, elhatározod, hogy délután mindenképp elmész a fitneszbe. Eljön a munkaidő vége, eszedbe jut, hogy… Tovább »

Igény a mozgásra – fejben dől el?

Nem vagyok sportos típus. Egyáltalán. Semennyire. Sosem voltam. A suliban is nagy kínlódások közepette futottam le évente kétszer a gyűlölt Cooper-tesztet. Én butus, néhány osztálytársnőmmel ellentétben becsületesen be is vallottam, hogy mennyit (nem) sikerült lefutnom: mindig kegyelem kettes lett a vége. A csapatsportokért sem rajongtam soha, gömbérzékem a nullával volt egyenlő. A partizán (kidobós) játékban is… Tovább »

Cukoréhség: STOP!

Valami bekattant nálam a napokban, talán a sok nyári gyümölcs tette, talán a meleg idő. Egy biztos, elég volt a sok hozzáadott cukorból! Életem során több tucat cukorhegyet fojtottam már magamba. Most kezdtem el érezni, hogy ez bizony sok lesz ez. Muszáj visszavennem a tempóból. Nem célom semmiféle látványos fogyás, nem is akarok szálkás, sztár… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!